KézenFogva Alapítvány a Kossuth Rádióban

Képzési csoport tag próbamunkán

2013. február 28-án Fehér Miklós, az Alapítvány nyílt munkaerő piaci divízió vezetője nyilatkozott a Kossuth Rádiónak foglalkoztatási projektünkről, és általában a fogyatékos és megváltozott munkaképessű emberek foglalkoztatásakor felmerülő kérdésekről. Az interjún megszólalt egyik ügyfelünk, Szőke László is, akit a projekt keretében nemrég helyeztünk el egy nyílt piaci cégnél.

"Toljam-e a kolléga kerekesszékét, vagy sem? Használhatok-e bizonyos szavakat egy állásinterjún, ha értelmi képességeiben korlátozott a jelentkező? Ilyen és ehhez hasonló problémákkal is szembesülniük kell azoknak a munkáltatóknak, akik megváltozott munkaképességűeket alkalmaznak.
S vajon mire figyeljenek maguk az érintettek? A KézenFogva Alapítvány nagyszabású programot indít azért, hogy a fogyatékos emberek értékteremtő munkáját verseny- és piacképessé tegye, mind a nyílt, mind a védett munkaerő piacon..."

Hallgassa meg az interjút a következő linekn: http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/radio-100723/napkozben-elozetes-mindent-...