Győztes meccsen szurkolhattunk!

A Magyar Labdarúgó Szövetség jóvoltából ismét részt vehettünk a magyar válogatott futballmeccsén.  A kapott tiszteletjegyek jóvoltából több, mint nyolcvanan szurkoltunk szept. 10-én este a magyar csapat Észtország elleni világbajnoki selejtező mérkőzésén.

A Puskás Stadionban jóval kevesebb néző buzdította a magyar csapatot, mint a legutóbbi, csehek elleni barátságos mérkőzés során, ez valószínűleg betudható a múlt pénteki, bukaresti vereségnek is. Az előzetes várakozásokra alaposan rácáfolt csapatunk, s mi szurkolók voltunk ennek nagy nyertesei!

 Csapatunk négygólos győzelmet aratott, s bár az ellenfélnek is volt néhány helyzete, ezek közül csak egyet tudott gólra váltani, így az 5:1-es végeredmény reális volt. Érződött a nézőtéri hangulaton, hogy csapatunknak komoly adóssága keletkezett a szurkolók irányában a múlt heti vereséggel, nem is volt olyan fergeteges buzdítás. (Ennek ellenére az utolsó pillanatig bízunk a csapat esetleges jobb helyezésében a selejtezőcsoportban! Többször végigsöpört egy-egy hangorkán a nézőtéren, amikor kiderült, hogy a rivális román csapat kikapott hazai pályán a török válogatott-tól. Vagyis, reménykedünk, számolgatunk, kinek hány pontja lesz még, s nekünk mennyi kellene…)

A KézenFogva-szurkolótábor 5-től 70 éves korig terjedő tagsága sportszerű buzdítást mutatott be, ismét voltak, akik most először jártak ilyen rendezvényen. Nekik azt kívánhatjuk őszintén, hogy a további meccseik is hasonlóan sikeresek legyenek, a „profibb” szurkolóknak pedig egy igazán jó sportélményt adott ez az este. S meg sem áztunk… :)

Köszönjük a magyar csapatnak és az MLSZ-nek!