Ránk számíthatsz a munka világában!

Érzékenyítő tréning az IBM-nél

 

Akkreditált foglalkoztatóknál dolgozó, álláskereső megváltozott munkaképességű személyek és munkáltatók számára komplex munkaerő-piaci szolgáltatás nyújtása.

A KézenFogva Alapítvány 2013. augusztusában induló  programjának célja, hogy akkreditált foglalkoztatóknál dolgozó, álláskereső megváltozott munkaképességű személyek és munkáltatók számára komplex munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtson, ezzel elősegítve a célcsoport nyílt munkaerő-piaci integrációját.

Főbb célkitűzéseink:  

  • hogy növeljük a megváltozott munkaképességű személyek tranzit foglalkoztatásának hatékonyságát, ennek érdekében, önálló, és szervezeti együttműködések forrásait felhasználva speciális kompetencia és képességfelméréseket, fejlesztéseket és képzéseket alkalmazzunk.
  • hogy a megváltozott munkaképességű személyek számára lakóhelyükhöz közel nyújtunk olyan komplex munkaerő-piaci szolgáltatást, mely során egyszerre valósul meg a célcsoporttagok hatékony felmérése és képzése, illetve a munkaerő-piaci integrációjuk, mobilitásuk.
  • hogy az eddigi védett foglalkoztatókkal való együttműködést fokozzuk, és legalább klienseink 50%-a védett foglalkoztatóktól kerüljön kihelyezésre.

A program az Európai Unió támogatásával valósul meg az Új Széchenyi terv keretén belül.  Ránk számíthatsz a munka világában! - TÁMOP-5.3.8.A3-12/2-2012-0007

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.ujszechenyiterv.gov.hu 06 40 638 638