Az Aktív Műhely fejlesztés is véget ért az Inkubátorház projektben

A projekt végével a kiválasztott védett szervezetek fejlesztése is lezárult.

A négy komplex fejlesztésben részesülő szervezetnél befejeződött a termékfejlesztés- és kivitelezés, az értékesítési tréning, a tárgyi-technikai tanácsadás, a támogató környezet segítése és egy termékek értékesítését előmozdító rendezvény. A termék- és szolgáltatás ötletek kifejlesztésébe és kivitelezésébe a szervezetek (munkára felkészítő képzésben résztvevő) ügyfelei is bekapcsolódtak. A fejlesztés igen változatos eredményekkel járt: kecsketej termékek (Gyöngyház Egyesület), textiltáskák (Lámpás ’92 Alapítvány), fűszer- és gyógynövények termesztése (Tovább Élni Egyesület), Jade ágyas masszázs szolgáltatás (MEREK) és kávézó (MEREK) marketingstratégiáit dolgozták ki a szervezetek szakemberünk (Dörnyei Krisztina – Idearium Bt.) segítségével.

Az öt részleges fejlesztésben részesülő szervezet termékfejlesztésben és annak kivitelezésében, tárgyi-technikai tanácsadásban és támogató környezet segítésében részesült. Esetükben a termékek fejlesztése és kivitelezése Lernyei Péter (JD Consult Kft.) segítségével valósult meg: kreatív jegyzettömbök (Újbuda Prizma Nkft.), kézműves csokoládé autisták bevonásával (BEN Team Bt.), jeltolmácsolással ellátott mese DVD (Munka-Kör Alapítvány), dísztárgyak (Sérültekért Alapítvány), ajándék papírtáska (Civil Szolgáltató Nkft.).

 Bízunk benne, hogy a szervezetek folytatni tudják a közösen elkezdett munkát, és a termékek és szolgáltatások piaci értékesítése sikerrel fog járni.

Szolgáltatások: