Sikertörténetek

A projektbe bevont emberek véleménye, visszajelzései szinte kivétel nélkül pozitívak. Ezek közül szeretnénk néhányat most közzétenni:

 

Farkas Gergely, SO Nordic Process coordinator: „Az a jó, hogy itt azt nézik, hogy mire vagy képes, nem azt, hogy mire nem…  Minden segítség mellett is elsősorban rajtad múlik az életed. Úgy néznek rád a többiek, ahogy te nézel önmagadra.”

Szekér Bea, IBM ISSC Diversity Focal: „Gergő egyedi humora, jó kedélye feloldotta az esetleges távolságtartást és nyitottságával, kifogástalan munkavégzésével hamar elnyerte a kollegák szimpátiáját. A  csapat ezáltal nyitottabbá  vált, és egyúttal a munkában is eredményesebb lett.

Számunkra nagy segítséget jelent a Kézenfogva Alapítvánnyal való együttműködés, mely érinti a kollegák érzékenyítését, a munkavállaló-jelöltek felkészítését és utánkövetését.”

 

Misák János, kézbesítő: „Tavaly karácsonykor 30.000 Ft jutalmat kaptam. Legyenek a sérült emberek a munkában erősek, ne hagyják el magukat, és találják meg a megfelelő munkahelyet, ahogy én is megtaláltam!”

Bakonyi László, igazgató, Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona: „János nagyon udvarias, ezt nemcsak partnereink, de lakóink is nagyra értékelik. Mind munkavégzésével, mind személyiségével sokat adott nekünk.”

 

Lehotay-Kéry Anna, frissességi felelős: „Kezdettől fogva jól érzem magam. Munkám minden részét szeretem!”

Horváth Viktória, HR vezető, Auchan Fót: „Anna nagyon precíz. Munkáját kevesen képesek olyan jól és jó kedvvel végezni, mint ő. Ajánlanám más cégnek is, de őt nem engedjük…”