Aktuális híreink

Sikertörténetek

A projektbe bevont emberek véleménye, visszajelzései szinte kivétel nélkül pozitívak. Ezek közül szeretnénk néhányat most közzétenni.

Megváltozott munkaképességű emberek jövője

Szeptember 2-án kerekesztal-beszélgetést tartottunk Újbuda Polgármesteri Hivatalban. A TÁMOP-5.3.8-A3-12/2-2012-007 - Ránk számíthatsz a munka világában - projektünket lezártuk júliusban, azonban számunkra fontos a folytatás, ezért a téma a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása volt.

Befejeződött a programunk

A TÁMOP 5.3.8 „Ránk számíthatsz a munka világában!” kétéves program 200 fő megváltozott munkaképességű inaktív és védett szervezeteknél foglalkoztatott személy munkába állítását célozta meg 2013 augusztusa és 2015 júliusa között.

Az OMÉK-en jártunk!

A munkavállalói klub „törzsgárdájával” meglátogattuk a HUNGEXPO  területén az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást.

Megváltozott munkaképességű munkavállalók multinacionális környezetben

TÁMOP 1.4.3-as projektünk keretében folyamatosan zajlik a fogyatékos és megváltozott munkaképességű munkavállalók munkára felkészítő képzése, nyílt munkaerő piacra való kihelyezése és foglalkoztatásuk folytonosságának biztosítása.

Nehéznek, de eredményesnek bizonyul a tranzit foglalkoztatásra tett kísérlet

A KézenFogva Alapítvány TÁMOP 1.4.3 „FEFI – Fogyatékos Emberek Foglalkoztatását Fejlesztő Inkubátorház és vállalkozási központ” című projektjének keretében 2013. május 31-ig 15 fő elhelyezését vállalta a nyílt munkaerő piacon, ún. tranzit foglalkoztatás keretében.

Tanácsadók segítségével fejlesztjük a termékeket

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a védett divízió területén két síkon folyik a nyertes pályázó szervezetek fejlesztése, az Aktív Műhely Foglalkoztatást Fejlesztő Eszközrendszer segítségével.

Ránk számíthatsz a munka világában!

Érzékenyítő tréning az IBM-nél

Akkreditált foglalkoztatóknál dolgozó, álláskereső megváltozott munkaképességű személyek és munkáltatók számára komplex munkaerő-piaci szolgáltatás nyújtása.

A program az Európai Unió támogatásával valósul meg az Új Széchenyi terv keretén belül. - TÁMOP-5.3.8.A3-12/2-2012-0007

Győztes meccsen szurkolhattunk!

A Magyar Labdarúgó Szövetség jóvoltából ismét részt vehettünk a magyar válogatott futballmeccsén.  A kapott tiszteletjegyek jóvoltából több, mint nyolcvanan szurkoltunk szept. 10-én este a magyar csapat Észtország elleni világbajnoki selejtező mérkőzésén.

Subscribe to RSS - Aktuális híreink