Projektfigyelés - Négy szervezet komplex fejlesztése az Inkubátorház projektben

Az Aktív Műhely fejlesztés is véget ért az Inkubátorház projektben

A projekt végével a kiválasztott védett szervezetek fejlesztése is lezárult.

Tanácsadók segítségével fejlesztjük a termékeket

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a védett divízió területén két síkon folyik a nyertes pályázó szervezetek fejlesztése, az Aktív Műhely Foglalkoztatást Fejlesztő Eszközrendszer segítségével.

Befejeződik az üzleti tervezés

A Kézenfogva Alapítvány foglalkoztatási irodájában április végén megrendezésre került a komplex fejlesztésben résztvevő négy védett szervezet üzleti worshopjának második felvonása. Az Aktív Műhely Foglalkoztatást Fejlesztő Eszközrendszer keretében megvalósuló üzleti tanácsadás e szakaszában a kialakítandó termékek és szolgáltatások fejlesztéséhez elengedhetetlen üzleti tervek alapos kielemzése történt meg a négy szervezet részvételével és a NESsT Europe Nonprofit Kft. vezetésével, április 29-én és 30-án.

Üzleti workshop a KézenFogva Alapítványban

2013. március 20-án és 21-én üzleti workshopot tartottunk a KézenFogva Alapítvány foglalkoztatási irodájában (Inkubátorház). A két napos rendezvényen jelen voltak a négy, komplex fejlesztésben részt vevő védett szervezet képviselői és a NESsT üzleti tanácsadói, továbbá a Corvinus Egyetemről toborzott 5 fő gyakornok is részt vett a közös ötletelésen.

Védett divízió - Elkezdődik az üzleti tervezés

Az üzleti tervezést (Corvinuson tanuló gyakornokok közreműködésével) szakértők által nyújtott üzleti tanácsadás kíséri, s ezzel párhuzamosan szervezetfejlesztési tanácsadás is zajlik.

Tovább halad az Aktív Műhely

A védett műhelyek fejlesztését folyamat-, szervezeti, valamint üzleti tanácsadó szakemberek segítik, jelenleg a szervezeti diagnózisok véglegesítése zajlik.

Négy új szervezettel indul a közös fejlesztő munka

2012. szeptember 30-án lezárult a „Fogyatékos emberek foglalkoztatásának fejlesztése az Aktív Műhely módszertanával” című pályázatunkra való jelentkezések fogadása.

Subscribe to RSS - Projektfigyelés - Négy szervezet komplex fejlesztése az Inkubátorház projektben